Donnerstag, 28. April 2016

Schoko-Kirsch Muffin/Vişneli Kakaolu Muffin

Schoko-Kirsch Muffin


Zutaten:
Rühraufsatz einsetzen!
2 Eier
230g Zucker
1 P. Vanillezucker

in den Mixtopf und 1,5 Min./ Stufe 3 schaumig rühren

220g Milch
120g Öl
zugeben und 30 Sek./ Stufe 3 rühren
Rühraufsatz entnehmen!

1 P. Backpulver
500g Mehl 
25g Kakao

zugeben 15 Sek./ Stufe 4 rühren

100g-150g abgetropfte Kirschen mit einem Spatel untermischen

- Den Teig in 12 Muffinförmchen verteilen
- Im vorgeheizten Backofen bei 220°C erstmal nur 5 Minuten backen.Anschließend auf 180°C senken und ca. 20-25 Minuten backen. 



 Vişneli Kakaolu Muffin 


Malzemeler:

Kelebekleri takin!

2 yumurta
230g  tozşeker
1 paket vanilya şeker

hazneye ilave edin ve 1,5 dakika /3 Hız çırpın

220g süt
120g  sıvı yağ

koyun ve 30 saniye/ 3 Hız çırpın

                                                             Kelebekleri alın!
1 paket kabartma tozu
500g un
25g kakao

                                           ilave edin ve 15 saniye/ 4 Hız karıstırın

100-150g vişne, spatula yardımıyla karıstırın

-Hamuru 12lik muffin kalıbına alın
-Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 5 dakika  pişirin ve sonra  180 dereceye indirin 20-25 dakika pişirin.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen