Schmetterling aufsetzen!
250g kalte Sahne1 Packung Sahnesteif
30-50 Sek./ Stufe 3,5 steif schlagen, dabei Sichtkontakt halten
250g Mascarpone
200g Schmand
50g Puderzucker
zugeben und 20 Sek. / Stufe 3 rühren
- Umfüllen, kühlen lassen und Mixtopf spülen
7 viereckige Waffeln, halbiert
in den Mixtopf geben und 15 Sek. / Stufe 8 zerkleinern und umfüllen
Beerensoße:
150g Beeren, TK, angetaut
30g Zucker
1 Paket Vanillezucker
1 spritzer Zitronensaft
70g Wasser
1 vollen TL Speisestärke
in den Mixtopf geben 4 Min./ 90°C/LL7 Stufe 2
- in die Gläser je 1 EL Waffelkrümmel, Creme, 1 EL Waffelkrümmel, Creme und zum Schluss die Beerensoße
Ich habe die Weckgläser 220ml verwendet!
Krema:7 Bardak
Kelebekleri takin!
250g soğuk krema1 paket krema sertleştirici
30-50 saniye / 3,5 Hız çırpın
gözünüz üstünde olsun!
250g Mascarpone
200g Ekşi Krema
50g pudra şekeri
ilave edin ve 20 saniye / 3 Hız karıştırın
- bir kaseye alın, buzdolabına koyu ve
Hazneyi yıkayın!
7 hazır Waffle,ikiye bölün
hazneye ilave edin ve 15 saniye/ 8 Hız ufaltın ve kaba alın
Meyveli Sos:
150g Karışık Meyve, TK, 5 dakika bekletin
30g tozşekeri
1 paket vanilya şekeri
1 biraz limon suyu
70g su
1 dolu tatlı kaşığı mısır nişastası
hazneye ilave edin ve 4 dakika / 90°C / LL/ 2 Hız ısıtın
Soğmaya bırakın
- her bir bardağa 1 yemek kaşığı waffle kırıntıları, Krema, 1 yemek kaşığı waffle kırıntıları, Krema ve en sonunda meyveli sosu paylaştırın
Benim Kullandığım Bardaklar Weck den 220ml!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen