Walnusskuchen
(bleibt lange frisch)
Zutaten:
70g Walnüsse
2 Sek./Stufe 5 zerkleinern und umfüllen
Rühraufsatz einsetzen!
4 Eier
200g Zucker
2 Päckchen Vanillinzucker
2,5 Min./Stufe 3 schaumig schlagen
180g Öl
30 Sek./Stufe 3 schaumig rühren
340g Wasser
30 Sek./Stufe 3 schaumig rühren
Rühraufsatz entnehmen.
½ TL Zimt
2-3 Tropfen Vanille-Aroma
Walnüsse
1 Packung Backpulver
½ TL Natron
450g Mehl
45 Sek./ Stufe 3 rühren
Napfkuchenform einfetten und bemehlen. Teig hineingießen und im vorgeheiztem Backofen bei 180°C, 45-55 Minuten backen.
Cevizli Kek
( çabuk bayatlamiyor)
70g ceviz
2 saniye/ 5 Hız ufaltın ve bir kaba alın
Kelebekleri takin.
4 yumurta
200g tozşeker
2 paket vanilya şeker
2,5 dakika/3 Hız çırpın
180 g sıvı yağ
30 saniye/3 Hız çırpın
340g su
30 saniye/3 Hız çırpın
Kelebekleri alın.
½ tatlı kaşığı tarçın
2-3 damla vanilya aroma
cevizler
1 paket kabartma tozu
½ tatlı kaşığı karbonat
450g un
45 saniye/ 3 Hız karıştırın
Kek kalıbına yağlayın ve az un serpin. Kek harcı kalıba boşaltılır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 - 55 dakika pişirin.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen