Windbeutel Dessert
Zutaten:
1 Packung Mini Windbeutel,aufgetaut
500g Rote Grütze
Creme:
Rühraufsatz einsetzen!
250-300g kalte Sahne
3 TL San Apart
60g Gelierzucker 2:1
in den Mixtopf geben und 50-60 Sek./ Stufe 3,5 steif schlagen
Sichtkontakt!
2 TL Zitronensaft
etwas Zitronenschale
200g Schmand
zugeben und 5 Sek./ Stufe 2 vermischen
- Windbeutel auf 6 Gläser aufteilen und gegebenenfalls einige Windbeutel durchschneiden
- Anschließend die Creme auf alle Gläser aufteilen und zum Schluss die Rote Grütze
Dessert kann sofort verzehrt werden!
Ansonsten im Kühlschrank kühlen!
Profıterol Tatlı
Malzemeler:
1 paket mınık Profıterol
500g kırmızı meyveli jöle ( Rote Grütze )
Krema için:
Kelebekleri takin!
250-300g soğuk krema
3 tatlı kaşığı San Apart (Toz)
60g pelte şekeri 2:1
hazneye ilave edin ve 50-60 saniye / 3,5 Hız çırpın
2 tatlı kaşığı limon suyu
biraz limon kabuğu
200g Ekşi Krema (Schmand)
ilave edin ve 5 saniye / 2 Hız karıştırın
- Mınık Profıterol leri 6 bardağa paylaştırın ve gerektiğinde bazı Profıterol leri kesin
- Üzerine kremayı bardaklara paylaştırın ve en sonunda kırmızı jöleyi
Tatlıyı hemen servis yapabilirsiniz!
Aksi takdirde, buzdolabında soğutun!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen