Donnerstag, 13. September 2018

Möhren-Kartoffel-Suppe / Havuçlu-Patateslı-Corba

Möhren-Kartoffel-Suppe 




Zutaten: 4 Personen 
1 kleine Zwiebel, vierteln 

5 Sek. / Stufe 5 zerkleinern 

15g Butter
15g Olivenöl 

zugeben 2 Min. / Varoma / Stufe 1 dünsten 

300g Möhren, in Stücke
200-230g Kartoffeln, in Stücke

4 Sek. / Stufe 6 zerkleinern 

600g Wasser
2 TL Brühe

zugeben und 20 Min. / 100°C/ Stufe 1

1 1/2 TL Salz 
1 Prise Pfeffer
1 Prise Muskat
1/2 TL Chiliflocken 
100g Sahne 

zugeben 20-25 Sek. / Stufe 7-9 pürieren 
Schritt für Schritt erhöhen 

- Abschmecken und wer mag mit frischem Dill servieren !


Havuçlu-Patateslı-Corba 

Malzemeler: 4 Kişi
1 çük soğan, dörde bölün
  
5 saniye / 5 Hız ufaltın

15g tere yağ
15g zeytin yağ

ilave 2 dakika / Varoma / 1 Hız kavurun

300g havuç, parçalara bölün
200-230g patates, parçalara bölün

4 saniye / 6 Hız ufaltın

600g su
2 tatlı kaşığı et suyu tozu

ilave edin und 20 dakika / 100°C/ 1 Hız

1 1/2 tatlı kaşığı tuz
1 tutam karabiber
1 tutam Muskat
1/2 tatlı kaşığı pulbiber
100g krema

ilave edin ve 20-25 saniye / 7-9 Hız püreleyin
yavaş yavaş hızlandırın

- Tadına bakın ve taze dereotu ile servis  yapın!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen