Mittwoch, 14. November 2018

Kürbispüree / Balkabaklı püresi

Kürbispüree


 
Zutaten:
400g Kürbis, Stücke schneiden

in den Garkörbchen geben

500g Wasser 

in den Mixtopf geben, Garkörbchen einhängen 15-20 Min. / 100°C/ Stufe 2 garen
 
Kürbis in den Mixtopf geben und 10 Sek. / Stufe 6 pürieren
Gegebenenfalls den Vorgang wiederholen.
 
Ihr könnt den Kürbis jetzt direkt weiterverarbeiten oder einfrieren.
Bei Bedarf holt ihr es einfach raus.
 
 
Rezepte mit Kürbispüree:
Kürbismuffin
würziger Kürbiskuchen
Kürbisnudeln
 
 
 
 
 
 
 
Balkabaklı  püresi

Malzemeler:
150g Balkabak ,küp küp kesin

Buhar Sepetine yerleştirin

500g su

hazneye ilave edin , Buhar Sepetini yerleştirin ve 15-20 dakika / 100°C/ 2 Hız haslayın
biraz soğutmaya birakin
 
Balkabaklı hazneye ilave edin ve 10 saniye /  6 Hız püreleyin
Isterseniz bu işlemi tekrarlayın.

Balkabakları hemen yemeklere ilave edebilirsiniz yada dondurucuya koya bilirsiniz.
Gerektiğinde dondurucuydan çıkarın

 
Balkabaklı Tarifler:
 
 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen