Kürbispüree
Zutaten:
400g Kürbis, Stücke schneiden
in den Garkörbchen geben
500g Wasser
in den Mixtopf geben, Garkörbchen einhängen 15-20 Min. / 100°C/ Stufe 2 garen
Kürbis in den Mixtopf geben und 10 Sek. / Stufe 6 pürieren
Gegebenenfalls den Vorgang wiederholen.
Ihr könnt den Kürbis jetzt direkt weiterverarbeiten oder einfrieren.
Bei Bedarf holt ihr es einfach raus.
Balkabaklı püresi
Malzemeler:
150g Balkabak ,küp küp kesin
Buhar Sepetine yerleştirin
500g su
hazneye ilave edin , Buhar Sepetini yerleştirin ve 15-20 dakika / 100°C/ 2 Hız haslayın
biraz soğutmaya birakin
Balkabaklı hazneye ilave edin ve 10 saniye / 6 Hız püreleyin
Isterseniz bu işlemi tekrarlayın.
Balkabakları hemen yemeklere ilave edebilirsiniz yada dondurucuya koya bilirsiniz.
Balkabakları hemen yemeklere ilave edebilirsiniz yada dondurucuya koya bilirsiniz.
Gerektiğinde dondurucuydan çıkarın
Balkabaklı Tarifler:
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen