Haselnussmakronen
Zutaten: 30 Stück
Rühraufsatz einsetzen!
4 Eiweiß, kalt
1 Prise Salz
in den Mixtopf geben und 3,5 Min. / Stufe 4 steifschlagen
ohne Meßbecher
auf 45 Sek. / Stufe 4 einstellen und
220g Zucker durch die Öffnung einrieseln
300g gemahlene Haselnüsse
zugeben und 35 Sek. / Stufe 2 unterrühren
30 Oblaten
Oben drauf:
30 Haselnüsse
- mit einem Portionierer die Portionen auf die Oblaten setzen. In die Mitte eine Haselnuss platzieren
- Im vorgeheizten Backofen bei 160°C, 15- 18 Minuten backen. Die dürfen nur an den Seiten leicht braun sein
Fındıklı macaroons
Kelebekleri takin!
4 yumurta akı, soğuk1 tutam tuz
hazneye ilave edin ve 3,5 dakika / 4 Hız karıştırın
ölçü fincani kullanmayın
45 Sek. / 4 Hız ararlayın
220g şekerı açıklıktan içine ilave edin
300g çekılmış Fındık
ilave edin ve 35 saniye/ 2 Hız karıştırın
Üzeri için:
30 adet Fındık
- dondurma kaşığıyla Oblaten nin üzerine yerliştirin. Ortasina bir Fındık yerliştirin
- Önceden ısıtılmış 160 derece 15-18 dakika pişirin.Tek kenarlari biraz kahverengi olacak
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen