Quinoa-Salat (Kısır)
Zutaten:
9 Petersilie, ohne Stiele
1 Stiel Dill (abgezupft)
3 Sek. / Stufe 6 zerkleinern und umfüllen
200g Quinoa, gewaschen
420g Wasser
In den Mixtopf geben 15
Min/100°C/LL/Stufe 1 kochen
Die letzten 3 Minuten ohne Meßbecher kochen!
Die gekochten Quinoa `s auf ein Teller geben und
auskühlen lassen. Aber immer wieder auflockern!
Eine Schüssel auf den Mixtopfdeckel nehmen und
15g Paprikamark
50g Zitronensaft (ich hatte mehr)
50g Granatapfelsirup (ich hatte mehr)
70g Öl
1TL Sumak
Einwiegen und solange rühren bis sich Paprikamark
aufgelöst hat.
Quinoa `s wieder in den Mixtopf geben
Petersilie-Dill-Mischung
Paprikamark-Mischung
1 ½ TL Salz
1 ½ TL Chiliflocken
2 TL Basilikum
1 TL Thymian
½ Dose Kidney-Bohnen
12
Sek./LL/Stufe 3 verrühren
Einziehen
lassen und anschließend Abschmecken, gegebenenfalls nachwürzen
Kinoa - Kısır
Malzemeler:
9 Maydanoz, dalari
1 dal Dereotu, (koparın)
3 saniye/6 Hız ufaltın ve bir kaba alın
200g Kinoa, yıkanmış
420g su
Hazneye ilave edin ve 15
dakika/ 100°C/ Saat Yönü Tersine Çalışma
/1 Hız haşlayın
Pişmiş Kinoalari bir tabağa alın ve soğutmaya
birakın.
Ama Kinoalari tekrar tekrar gevşetin.
Bir Kaseyi haznenin üstüne alın ve
15g biber salçası
50g Limon suyu ( ben fazla koydum)
50g Nar Ekşisi (ben fazla
koydum)
70g Sıvı yağ
1 tatlı kaşığı Sumak
Tartın ve biber salçası eriyene kadar karıştırın.
Kinoalari tekrar hazneye alın
Maydanoz-Dereotu-Karışım
Biber Salçası - Karışım
1 ½ tatlı kaşığı tuz
1 ½ tatlı kaşığı pulbiber
2 tatlı kaşığı reyhan
1 tatlı kaşığı kekik
½ kutu Meksika fasulyesi
12 saniye/ Saat Yönü Tersine Çalışma / 3 Hız karıştırın
Içine çekene kadar bekletin
ve sonra tadına bakın