Bulgursalat
400g Wasser
15g Tomatenmark
15g Paprikamark
7Min/100°C/Stufe 1 kochen
400g Bulgur, fein
30 Sek./LL/Stufe 3 verrühren
Anschließend in eine Schüssel geben und mit einem Tuch abdecken. 15 Minuten quellen lassen
30g Petersilie, ohne Stiele
2 Knoblauchzehe
In den Mixtopf geben und 3 Sek./Stufe 6 zerkleinern und zu dem Bulgur geben
4 Frühlingszwiebel in Scheiben schneiden und zu dem Bulgur geben
-Bulgur-Schüssel auf den Mixtopf geben und
100g Öl
25g Granatapfelsirup
25g Zitronensaft
2 TL Salz, Minze, Chiliflocken
Einwiegen und alles zusammen vermischen. Dazu passen Salatblätter oder Poğaça.
Kısır
400g Su
15g biber salçası
15g domates salçası
7 dakika/ 100°C/1 Hız kaynatın
400g ince Bulgur
30 saniye/ Saat Yönü Tersine Çalışma / 3 Hız karıştırın
Sonra bir kaba koyun,bir bez ile örtün ve 15 dakika bekletin
30g Maydanoz, dalari
2 diş sarımsak
Hazneye koyun 3 saniye/6 Hız ufaltın ve Bulgurun üstüne koyun
4 yeşiil soğan, dilimlere kesin ve Bulgurun üstüne koyun
Bulgur -Kaseyi haznenin üstüne alın ve
100g Sıvı yağ
25g Nar Ekşisi
25g Limon suyu
12 tatlı kaşığı tuz, nane, pulbiber
Tartın ve her şeyi birlikte karıştırın. Marul yapraklar ile veya poğaça ile servis yapın.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen