Kartoffel-Poğaça
Zutaten:
400g Kartoffeln, gewürfelt und in das Garkörbchen geben
600g Wasser in den Mixtopf geben, den Gareinsatz einhängen
600g Wasser in den Mixtopf geben, den Gareinsatz einhängen
20 Min./Varoma/ Stufe 1 garen
Garkörbchen entnehmen und Wasser weggießen.
220g Milch
½ frische Hefe
½ frische Hefe
In den Mixtopf geben und 1 Minuten/Stufe 1 / 37 °C erwärmen
10 Sek./Stufe 4 verrühren
150g Öl
10g Salz670g Mehl
3 Min./Knetstufe kneten
Patatesli Poğaça
Malzemeler:
400 g patates ,küp küp dorayın ve Buhar Sepetine koyun.
600g su hazneye ilave edin, Buhar Sepetine takın ve
600g su hazneye ilave edin, Buhar Sepetine takın ve
20 dakika/Varoma/ 1 Hız haşlayın
Buhar Sepetine çikarın ve suyu dökün.
220g süt
½ paket yaş maya
½ paket yaş maya
Hazneye koyun ve 1 dakika/1 Hız / 37 °C ısıtın
Haşlanmış patateslerı ilave edin
10 saniye/4 Hız karıştırın
150g sıvı yağ
10g tuz
670g un
10g tuz
670g un
3 dakika/ Yoğurma Modunda yoğurun
Sonra hamurdan 23 parçalara koparıp, yuvarlayın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Tekrar 15 dakika mayalandırın.
Sonrasında üzerine fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen