DONAUWELLE
Teig:
250g Margarine200g Zucker
1 Packung Vanillinzucker
1,5 Min./Stufe 4 schaumig schlagen
1 Packung Backpulver
350g Mehl
350g Mehl
45 Sek./ Stufe 5 rühren
20g Kakao
10g Milch
10g Milch
Zum restlichen Teig geben 15 Sek./Stufe 4 rühren
1 Glas Kirschen (abgetropft)
Die Kirschen darauf verteilen und im vorgeheiztem Backofen bei 180°C, 25 Minuten backen.
Pudding:
750g Milch
70g Zucker
2 P. Vanillepudding
750g Milch
70g Zucker
2 P. Vanillepudding
10 Min./ 100°C/ Stufe 3 kochen
Den Pudding auf den abgekühlten Kuchen streichen
Glasur:
250g Vollmilchkuvertüre oder Zartbitterkuvertüre
250g Vollmilchkuvertüre oder Zartbitterkuvertüre
5 Sek./ Stufe 8 zerkleinern
10g Öl
4 Min./50°C/ Stufe 1 schmelzen
Glasur auf den Pudding streichen und in gewünschten Stücke schneiden.
DONAUWELLE
Hamuru için:
250g margarin
200g tozşeker
1 paket vanilya şeker
250g margarin
200g tozşeker
1 paket vanilya şeker
1,5dakika/4 Hız çırpın
1 paket kabartma tozu
350g un
45 saniye/ 5 Hız karıştırın
20g Kakao
10g süt
Kalan hamurun üzerine koyun ve 15 saniye/ 4 Hız karıştırın
Kakaolu hamuru beyaz hamurun üzerine sürün
1 cam kavanoz kiraz (suyu akıtın)
Kirazlari hamurun üzerine dağıtın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
1 cam kavanoz kiraz (suyu akıtın)
Kirazlari hamurun üzerine dağıtın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
Puding için:
750g süt
70g tozşeker
2 paket vanilya puding
750g süt
70g tozşeker
2 paket vanilya puding
10 dakika/ 100°C/ 3 Hız kaynatın
Glasur:
250g sütlü çikolata yada koyu çikolata
250g sütlü çikolata yada koyu çikolata
5 Sek./ 8 Hız ufaltın
10g sıvı yağ
4 dakika/50°C/ 1 Hız erıtın
Glasuru pudingin üzerine sürün ve İstediğınız parçalara kesin
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen