Freitag, 26. Februar 2016

Lauchsuppe/Pırasa Çorbası


Lauchsuppe




Teig:
10g Ingwer,in Scheiben

3 Sek./Stufe 5 zerkleinern und mit dem Spatel runter schieben

20g Olivenöl 



2,5 Min./100°C/Stufe 1 dünsten

100g Kartoffeln , gewürfelt
60g Möhren, in Scheiben
500g Lauch, in Scheiben 


5 Sek./Stufe 6 zerkleinern

900g gekochtes Wasser 



15 Min./100°C/Stufe 1 garen

1 ½ TL Salz
2 Pr. Pfeffer
70g Milch


anschließend 45-50 Sek./Stufe 5-9 schrittweise pürieren


Pırasa Çorbası


Hamur icin:
10g zencefil

3 saniye/ 5 Hız ufaltın ve Spatulanın yardımıyla aşagıya ıtınız

20g zeytınyağ 


2,5 dakika/ 100°C/1 Hız kavurun

100g patates, küp küp dorayın
60g havuç, dilimlere kesin
500g pırasa, dilimlere kesin


 5 saniye/ 6 Hız ufaltın

900g kaynatılmış su 


15 Min./100°C/1 Hız pişirin 

1 tatlı kaşığı tuz
2 tutam karabiber
70g süt

sonra 45-50 saniye/5-9 Hız püreleyin (yavaş yavaş yükseltin)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen