Zitronen-Himbeer- Muffin
Teig:
Rühraufsatz einsetzen!
3 Eier(L)
45 Sek./Stufe 3 schaumig schlagen
80g weiche Butter
150 Zucker
1 Päckchen Vanillinzucker
60g Quark
50g Öl
20g Zitronensaft
½ Schale einer Zitrone
150 Zucker
1 Päckchen Vanillinzucker
60g Quark
50g Öl
20g Zitronensaft
½ Schale einer Zitrone
30 Sek./Stufe 3 schaumig rühren
Rühraufsatz entfernen!
1 Packung Backpulver
240g Mehl
240g Mehl
30 Sek./ Stufe 3 verrühren
Füllung:
24-36 Himbeeren
-12er Muffinförmchen mit Papierförmchen auslegen
- jeweils 2 TL Teig in jede Form geben, die Himbeeren verteilen und den restlichen Teig darauf geben
Im vorgeheiztem Backofen bei 180°C, ca.25 Minuten backen.
- jeweils 2 TL Teig in jede Form geben, die Himbeeren verteilen und den restlichen Teig darauf geben
Im vorgeheiztem Backofen bei 180°C, ca.25 Minuten backen.
Limonlu-Framuazli-Muffin
Hamur için:
Kelebekleri takin.
3 yumurta(L)
45 saniye/3 Hız çırpın
80g yumusak tere yağ
150g tozşeker
1 paket vanilya şeker
60g Quark
50g sıvı yağ
20g Limon suyu
1/2 limon kabuğu
150g tozşeker
1 paket vanilya şeker
60g Quark
50g sıvı yağ
20g Limon suyu
1/2 limon kabuğu
30 saniye/ 3 Hız çırpın
Kelebekleri alın!
1 paket kabartma tozu
240g un
240g un
30 saniye/3 Hız karıştırın
Dolgu için:
24-36 frambuaz
24-36 frambuaz
-12lik muffin kalıbına , muffin kağıtlerı yerleştırın
- 2 tatlı kaşığı hamuru her bir kalıba ilave edin, frambuazlari yerleştırın ve kalan hamuru kalıplara paylaştırın
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
- 2 tatlı kaşığı hamuru her bir kalıba ilave edin, frambuazlari yerleştırın ve kalan hamuru kalıplara paylaştırın
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen